Υπό κατάληψη το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής – κινητοποίηση των εργαζομένων κατά των νέων μέτρων.

0

Υπό κατάληψη βρίσκεται το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής μετά τις κινητοποιήσεις του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής που διεκδικούν την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στην καρατόμηση της Κοινωνικής Ασφάλειας και καλούν όλους τους εργαζομένους σε γενική συνέλευση.
Συγκεκριμένα ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σωματείο αναφέρει τα εξής:

katalipsi_2016_02«Σήμερα Πέμπτη 05.05.2016 πραγματοποιήθηκε κατάληψη από τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο κτήριο του Δημαρχείου, της Υπηρεσίας Δόμησης, των ΚΕΠ.
Οι καταλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου – λαιμητόμου για το ασφαλιστικό, με το οποίο καταπατούνται όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων των προηγούμενων ετών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον νόμο αυτό καρατομεί ότι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση αλλά και νομιμοποιεί τις ανατροπές που οι προηγούμενες κυβερνήσεις σχεδίασαν για το ασφαλιστικό.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε Γενική Συνέλευση  αύριο  Παρασκευή 6  Μαΐου    στις 8.00 π.μ.   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τους λοιπούς φορείς της πόλης προκειμένου να οργανώσουμε όλοι μαζί την πάλη και την δράση μας για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας. Αν σήμερα τους το επιτρέψουμε,αύριο θα έρθουν και άλλα μέτρα ακόμη πιο βάρβαρα για το λαό.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ
Διεκδικούμε :
ΔΗΜΟΣΙΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»