Στην Αγία Παρασκευή συνεχίζουμε να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια.

0

Όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μέσω της δράσης του «Κινητού Πράσινου Σημείου», συλλέχθηκαν πλαστικά καπάκια βάρους ενός τόνου και αποκτήθηκαν δύο αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Στην πετυχημένη αυτή προσπάθεια συνέβαλαν τα 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, το 14ο Γυμνάσιο Αθηνών, το Τεχνικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας, οι Παιδικές Κατασκηνώσεις Sports Village Αθητάκη, το ΙΚΑ Νέου Κόσμου, η Τράπεζα Ελλάδος Χαλανδρίου, η ΕΥΔΑΠ Ιλισίων, η Λέσχη Αξιωματικών Αστυνομίας, το Παντοπωλείο Metro Shop Χαλανδρίου και πλήθος πολιτών.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι συνεχίζεται η συλλογή των πλαστικών πωμάτων και η επικοινωνία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο 213 2004 570 για την παράδοσή τους, στο «Κινητό Πράσινο Σημείου» του Δήμου Αγίας Παρασκευής που λειτουργεί καθημερινά στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του Δήμου (Αγίου Ιωάννου 5), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή υλικών έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.
Επισημαίνεται τέλος, ότι εκτός από τα πλαστικά καπάκια, συλλέγονται επίσης μπαταρίες, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες, παιχνίδια, βιβλία, CD-DVD και δίσκοι.