Ο τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος Γαλλικού Μπιλιάρδου στο «Κοράλλι» Αγίας Παρασκευής!

0

Από τα μέσα Απριλίου 2016 έχει ξεκινήσει στο Koralli Billiard Club στην Αγία Παρασκευή η ανάδειξη του πρωταθλητή του Ελληνικού Πρωταθλήματος Τρίσποντου Γαλλικού Μπιλιάρδου με τη διοργάνωση να κορυφώνεται με τον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου 2016.

Με αφορμή τον τελικό το Koralli Billiard Club εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα εξής:
«Προσκαλούμε όλο τον κόσμο την Κυριακή 8/5 στις 20:00 στο Koralli Billiard Club στην Αγία Παρασκευή στη μεγαλύτερή γιορτή του μπιλιάρδου. Θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο τρίσποντο Γαλλικό Μπιλιάρδο και θα γίνει και η απονομή στον πρωταθλητή Ελλάδος για το 2016. Θα ακολουθήσει event με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου, δεξίωση, μουσική, μπουφέ και πολλά δρώμενα. Την απονομή στον Πρωταθλητή Ελλάδος θα κάνει ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Είναι μεγάλη μας τιμή ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ένωσης Μπιλιάρδου, από τη Τρίτη 3/5 εκπέμπεται η τελική φάση του Πρωταθλήματος με live streaming σε περισσότερες από 160 χώρες μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Kozoom (μεγαλύτερη διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία στο χώρο του μπιλιάρδου). Θα μεταδοθεί ζωντανά και ο μεγάλος τελικός και το πάρτι της απονομής.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας, τα κανάλια Novaspots, το ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM και την εφημερίδα SportDay που στάθηκαν αρωγοί στο να κάνουν το ελληνικό τρίσποντο μπιλιάρδο γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας, ΠΑΤΣΕΑΣ, DL Sails, Eurologic, Nanou, Sivissidis, iTk-Tech, Spiritus, Valentino, Roma Pizza, Fish Design, Ελληνικά Κελάρια, Διόνυσος και Crithonis Paradise Hotel που μας βοήθησαν στο να γίνει η διοργάνωση πολύ μεγάλη».