Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος προσχωρεί στην παράταξη του Βασίλη Ζορμπά.

0

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς φαίνεται ότι ο συμπολίτης και δικηγόρος Δημήτρης Ευαγγελάτος προσχωρεί στην παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας».
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η παράταξή μας εμπλουτίζεται με νέα  στελέχη, με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στα Κοινά, που μας δίνουν μια νέα δυναμική.

Μετά την είσοδο των νέων στελεχών που πρόσφατα είχαμε ανακοινώσει, καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον δικηγόρο Δημήτρη Ευαγγελάτο. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις και με άλλα, νέα, στελέχη.

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος συστήνεται:

Γεννήθηκε την 26η Ιουνίου του 1980 στην Αθήνα και πέρασε τα πρώτα παιδικά και εφηβικά του χρόνια διαμένοντας στην πατρική του οικία στην πλατεία Κολιάτσου. Είναι υιός του Χαραλάμπους Δ. Ευαγγελάτου, συνταξιούχου δικαστικού επιμελητή και της Φρειδερίκης Χριστοδουλοπούλου – Ευαγγελάτου, συνταξιούχου προϊσταμένης νοσηλεύτριας.

Η καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του είναι από το χωριό Μονοπολάτα του Δήμου Παλλικής (Ληξούρι) της όμορφης Κεφαλονιάς, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την πόλη του Αγρινίου του Νομού Αιτωλοκαρνανίας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε στέλεχος της Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής και ακολούθως ασχολήθηκε ενεργά με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  Επίσης, από μαθητής ακόμα, δραστηριοποιείτο σε Συλλόγους Ληξουριωτών, Κεφαλληνίων και Επτανησίων, ενασχόληση που αποτελεί τον ελάχιστο φόρο ευγνωμοσύνης και τιμής προς την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Απάντηση