Οι περιπέτειες της μικρής Αννούλας με την ταμπέλα «Φάντης μπατσουνι»

0
annoula

annoulaΣυνεχίζω ακάθεκτη την Αγ.Ιωάννου (περιττό να πω πως είναι το καθημερινό μου δρομολόγιο άρα είμαι βέβαια πως αυτές οι ταμπέλες δεν προϋπήρχαν την προηγούμενη ημέρα). Προχωρώντας ο μπροστινός στο αντίθετο ρεύμα με κερνάει μια κόρνα και μια μούντζα. Τι έγινε ρε παιδιά? Ζω σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, ξύπνησα στη χώρα των περίεργων που εμφανίζονται ταμπέλες και πενταδάχτυλες ανοιχτές παλάμες πρωινιάτικο?
Άντε άλλο ένα «απαγορεύεται» στην επόμενη διασταύρωση (μιλάω λες και η Αγ.Ιωάννου είναι καμιά λεωφόρος με τρελές διασταυρώσεις) αλλά αυτή τη φορά πιο γυαλιστερό από το προηγούμενο. Α δεν είμαστε καλά…αντε σήμερα να την κάνω την παρανομία να τον κατέβω τον δρόμο αλλά από αύριο δε με παίρνει, πρέπει να φεύγω από το σπίτι 5’ νωρίτερα για να βρω εναλλακτικό τρόπο να βγω στη Μεσογείων.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???? Πότε μονοδρομήσατε τον κεντρικό? Θα μας τρελάνετε? Ξυπνήσατε μια μέρα, δεν είχατε τι να κάνετε κι αρχίσατε να κοτσάρετε ταμπέλες από δω κι από κει? Γιατί αν αυτό είναι μέρος του σχεδίου «μονοδρόμηση Αγ.Ιωάννου 2008» τότε η ανακοίνωση που βγήκε κοντά στο 2009 ότι θα μονοδρομηθεί δε μετράει ως ενημέρωση των κατοίκων. Sorry κιόλας το αρχείο που κρατάω είναι 3ετίας.
Οπότε μια χαρά, βάζετε τις ταμπελίτσες σας, και εκεί τελειώνει το έργο σας ε? Α, άντε να κόψουμε και καμιά κλήση 1-2 μέρες και αν από εκεί και πέρα το παραβλέπουν οι κάτοικοι δε βαριέσαι? Αν από την άλλη οι μη-Αγιοπαρασκευιώτες δε το πάρουν πρέφα και στουκάρουν σε καναν άνθρωπο..ε οκ και οι ασφαλιστικές τι θα κάνουν, κλέφτες θα γίνουν?
Πάντως σε γενικές γραμμές το σχέδιο καλό είναι να ακολουθεί τα παρακάτω: αφού αποφασίσουμε σε ένα σχέδιο δράσης (αυτό το φοβερό think tank για συμβούλιο που έχουμε) ενημερώνουμε τους δόλιους τους πολίτες. Είτε με φυλλάδια, είτε με 2-3 πανό στον δρόμο, είτε με μεγάφωνο σε datsun (ναι καλύτερο αυτό το μοντέλο τύπου πανηγύρι παρά να ξεφυτρώνουν οι ταμπέλες μπροστά σου) κι έπειτα επιτηρούμε την κατάσταση βάζοντας 2-3 ανθρώπους του δήμου για ένα διάστημα να βοηθάν τους κατοίκους. Αυτό σε μια ιδανική βιόσφαιρα μάλλον..Τέλοσπαντων επειδή πάλι γκρινιάρα θα με πεις, αγαπημένε αναγνώστη, θα το αφήσω εδώ το θέμα ανακοινώνοντας πως εγώ θα τηρήσω τις ταμπέλες επειδή είμαι μαζόχα και υποτακτική. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο μου εμβολίσει κανείς το αμάξι που κατεβαίνει τον κεντρικό ενώ απαγορεύεται, θα κάνω μήνυση όχι στον οδηγό αλλά στον δήμο που δεν ειδοποιεί για τις τόσο σημαντικές αλλαγές.
Υγ: Συγχαίρω και τον τυπάρα που έχει μετατρέψει την πόλη μας σε ένα τεράστιο παρκινγκ. Όποιος κι αν είσαι ΕΥΓΕ φίλε μου! Μ’αρέσει πολύ αυτό το νέο ύφος που πλασάρει η περιοχή μας «φτωχέ λαέ μη παρκάρεις λίγο πιο μακριά σε κανονική θέση, αλλά άραξε το αμάξι σου όπου βρεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση