Κωνσταντίνος Τσιαμπάς: «Οι συνοικιακές συνελεύσεις δε συμβάλλουν στην εκπόνηση του Τεχνικού προγράμματος».

0

Το κατά πόσο έχουν αποτελεσματικότητα οι συνοικιακές συνελεύσεις έθεσε ως ζήτημα ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς στην πρώτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Πευκακίων το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιαμπάς αμφισβήτησε το γεγονός ότι οι συνελεύσεις που πραγματοποιούνται και οι απόψεις των πολιτών βοηθούν στη σύνταξη του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά : «Το τεχνικό πρόγραμμα τέτοια εποχή πρέπει να είναι ήδη έτοιμο.. γιατί γίνονται τώρα οι συνελεύσεις;».
Ο κ. Τσιαμπάς υποστήριξε στη συνέχεια ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κρίνει και να βοηθάει τη δημοτική αρχή και επεσήμανε ότι τα έργα που αφορούν τον τομέα της «καθημερινότητας των πολιτών» ανέκαθεν πραγματοποιούνταν από τις εκάστοτε διοικήσεις.
Ο κ. Τσιαμπάς μίλησε για «σπατάλες» του Δήμου στο θέμα της λειτουργίας κινηματογράφου λέγοντας ότι αυτές έφθασαν τα δύο καλοκαίρια του 2015 και 2016 τις 100.000 ευρώ, εισπράττοντας την απάντηση από τους κατοίκους ότι ήταν δωρεάν.
Ο κ. Τσιαμπάς αναφέρθηκε στις ελλείψεις της διοίκησης του Γιάννη Σταθόπουλου στο θέμα των αναπλάσεων των παιδικών χαρών της περιοχής όπως και στην «υποσχεσεολογία» αναφορικά με την κατά περιόδους βεβαίωση ότι θα φτιαχτούν τα γήπεδα 5χ5 στο 9ο Δημοτικό σχολείο.