Κερδίστε ένα αυτοκίνητο ψωνίζοντας στην Αγία Παρασκευή !

0

Ο πρόεδρος Βασίλης Τσαγκάρης και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης επαγγελματιών εμπόρων βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας να προτιμήσουν την αγορά της πόλης μας για τα γιορτινά τους δώρα, κίνηση που θα τους δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο του νέου αυτοκινήτου Volkswagen up!, αξίας 11.000€ από την εταιρεία Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε.

Συγκεκριμένα από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017, θα διεξαχθεί μία κλήρωση για τους πελάτες των καταστημάτων της Αγίας Παρασκευής και δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση θα έχουν αυτοί που θα αγοράσουν ή θα ξοδέψουν περισσότερα από 30€ στα 100 καταστήματα της Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στη δράση.
Για να βρείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή την εορταστική δράση μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της δράσης: www.enevap.gr/christmas-car
Η κλήρωση θα γίνει στην κοπή της πίτας της ΕΝΕΒΑΠ στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής στις 9 Ιανουαρίου 2017.
Φέτος σας καλούμε να κάνετε τα ψώνια σας στην πανέμορφη αγορά της Αγίας Παρασκευής, να γνωρίσετε την ποικιλία των καταστημάτων μας, να πιείτε τον καφέ σας, το ποτό σας, να φάτε στα εστιατόρια μας, να κλείσετε τα εισητήρια σας, να περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας σε περισσότερα από 100 καταστήματα μας και εμείς θα σας ανταμείψουμε με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.
Βρείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση από την αφίσα που είναι έξω από το μαγαζί είτε βρείτε τη διεύθυνση και το τηλέφωνο τους στην ιστοσελίδα.

Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!

Προτιμάμε τα Καταστήματα της Πόλης μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ