Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Ανάπλαση του πάρκου «Σταύρος Κώτσης».

0
Αθλητικό πάρκο Αγίας Παρασκευής
Φωτογραφία από το γήπεδο ποδοσφαίρου στο πάρκο Σταύρος Κώτσης. Το χαλίκι περιμένει από την εποχή του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου να αντικατασταθεί με ταρτάν ώστε να γυμνάζονται με ασφάλεια οι κάτοικοι .

Εξολοκλήρου στα «χέρια» του Δήμου αναμένεται να περάσει η διαχείριση του πολιτιστικού και αθλητικού πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη) με την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ στα τέλη Νοεμβρίου 2016 που ορίζει τους όρους δόμησης και χρήσης του χώρου.Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος στη συνοικιακή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αη Γιάννη στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στις 31 Οκτωβρίου 2016, η διαδικασία της έκδοσης του ΦΕΚ βρίσκεται στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για την έγκρισή του με τον Δήμαρχο να συμπληρώνει ότι: «Ήταν μια πολύ μεγάλης διάρκειας διαδικασία που η ολοκλήρωσή της είναι προϋπόθεση για την ολοκληρωμένη ανάπλαση και αξιοποίηση του πάρκου».
Ο κ. Σταθόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι η μελέτη για την ανάπλαση του κτιρίου που αφορά την υγιεινή των πολιτών (τουαλέτες) έχει ολοκληρωθεί και μετά την έκδοση του ΦΕΚ θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες. Η συγκεκριμένη ανάπλαση θα αποτελέσει παράδειγμα του «Οράματος» της διοίκησης για τη διαμόρφωση του πάρκου.