Η πολύμορφη μουσική ζωή της Σμύρνης

0
ekdilwsi - mikrasiates

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού, Πολιτισμού και Άθλησης Παπάγου – Χολαργού κύριο Άγγελο Μπελιτσάκο, και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Βασιλική Ρετσινιά για την φιλικότατη συμπεριφορά τους και για την τιμή που μας έκαναν να μας προτείνουν την συγκεκριμένη συνδιοργάνωση.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς, τον βιολιστή Ανδρέα Χανιώτη, τον Πιανίστα Σπύρο Σουλαδάκη και τη καταπληκτική Σοπράνο Μαριλένα Στριφτόμπολα, οι οποίοι μας παρουσίασαν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στη Σμύρνη μας, αφιλοκερδώς.
Μέσα στην κρίση και την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε όλοι, αλλά κυρίως οι νέοι μας, αυτοί οι τρείς ταλαντούχοι νέοι, στο όνομα του Πολιτισμού και του σεβασμού της Ιστορίας της Μικράς Ασίας την οποία αγαπούν, τιμούν και σέβονται, ήρθαν κοντά μας και μας συγκίνησαν με την υπέροχη χειρονομία τους.
Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την μεγαλοψυχία που έχουν αυτοί οι νέοι, προβάλλοντας τον πολιτισμό μέσα από την μουσική τους καλλιέργεια, σε αντίθεση με τους μεγάλους που μας απομυζούν καθημερινά και με κάθε τρόπο, μέχρι τελικής πτώσης μας….

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Διονύσιος Κατερίνας (προϊστάμενος του ιερούekdilwsi - mikrasiates 01 Ναού Αγ. Παρασκευής), ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης εφημέριος του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων Αγ. Παρασκευής, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθήνας κύριος Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Παπάγου-Χολαργού κύριος Άγγελος Μπελιτσάκος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Βασιλική Ρετσινιά, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Αντώνης Πολύδωρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού κ. Κων/νος Τίγκας, η κυρία Χρύσα Παρίση Πρόεδρος Κοινότητας Παπάγου, ο κ. Αγγελής Αγγελής Σύμβουλος Δ.Ο.Π.Α.Π., ο κύριος Ρετσινιάς πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π., ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης του Δήμου της Αγ. Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Σμυρναίων Στρατηγός Ευάγγελος Τσίρκας με την συζυγό του, ο κ. Δημήτρης Παντέλας του Δικτύου ενημέρωσης Μικρασιατικών Συλλόγων (Mikrasiatis.gr ), η καλή φίλη Πρόεδρος κυρία Μαίρη Οικονόμου και μέλη της Ελληνικής Εστίας, ο Διευθυντής της Εφορίας Χολαργού κ. Γλεζάκος, η κυρία Ανθούλα Ανακεφάλου, εκπρόσωπος του Διαλεκτικού Ομίλου Αγ. Παρασκευής, μέλη και εκλεκτοί φίλοι του Συλλόγου μας και πολλοί φίλοι από το f/b, τους οποίους γνωρίσαμε από κοντά και χαρήκαμε ιδιαιτέρως.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση