Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων.

0
απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων

Η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων συνεχίζεται και το 2018 με σχετικό πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που ξεκίνησε το 2016, και μ’ έναν απολογισμό που αριθμεί 584 εγκαταλειμμένα οχήματα, εκ των οποίων τα 85 απομακρύνθηκαν.

Η καταγραφή έχει γίνει από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος και όσα οχήματα απομακρύνθηκαν τέθηκαν προς ανακύκλωση από την ειδικευμένη εταιρεία που συνεργάζεται ο Δήμος αποφέροντας έσοδα 200 ευρώ ανά όχημα.

Περίπου 450 απομακρύνθηκαν από τους ιδιόκτητες τους μέσα στην νόμιμη προθεσμία που τους όρισε ο Δήμος, ενώ για περίπου 50 έχουν κινηθεί η νόμιμη διαδικασία με την επικόλληση σχετικών ειδοποιητηρίων.

Η απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων βελτιώνει την εικόνα της πόλης μας, αποδεσμεύει θέσεις στάθμευσης, εξαλείφει εστίες μόλυνσης και διευκολύνει την ασφαλή κίνηση των πεζών.

Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης να φροντίσουν την απόσυρσή τους και ενημερώνει τους Δημότες που εντοπίζουν εγκαταλειμμένα οχήματα ότι μπορούν να ειδοποιούν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου στο τηλέφωνο 2132004570 και στο email: tm.perivalontos@agriaparaskevi.gr.

Απάντηση