Εργασίες «ευπρεπισμού» στο χώρο του κολυμβητηρίου μετά την κινητοποίηση των περιοίκων.

0

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος όχι μόνο άκουσε τα παράπονα των κατοίκων σχετικά με το κολυμβητήριο στην περιοδεία που έγινε στην πλατεία Τσακού πριν μία εβδομάδα αλλά έσπευσε κάποια από τα αιτήματα τους να τα υλοποιήσει έγκαιρα. Συγκεκριμένα, ομάδα κατοίκων στην πλατεία Τσακού είχε συγκεντρωθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016 και περίμενε τον Δήμαρχο να παρευρεθεί για να συζητήσει μαζί τους. Το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν η κατάσταση που επικρατεί στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του υπό κατασκευή κολυμβητηρίου με κύριο αίτημα των κατοίκων ο χώρος να καθαριστεί, να καλλωπιστεί με την προσθήκη δένδρων και να δοθεί στους περιοίκους για χρήση (το μπροστινό κομμάτι που περιλαμβάνει χώμα).
Πριν λίγες μέρες λοιπόν ξεκίνησαν, από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι εργασίες γενικού καθαρισμού και ευπρεπισμού του χώρου και της περίφραξης του Κολυμβητηρίου.
Οι εργασίες, που περιλαμβάνουν καθαρισμό όλου του χώρου (δεξαμενή, κερκίδες, διάδρομοι και έμπροσθεν) καθώς και αντικατάσταση κατεστραμμένων σημείων της περίφραξης, θα ολοκληρωθούν σύντομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ