Ελένη Δάβαρη: “Συμπεριφορές όπως κλοπές, παραβάσεις καθήκοντος, αδιαφορία και ατιμωρησία ντροπιάζουν το δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου!»

0
davari

Γέννημα- θρέμμα της Αγ.Παρασκευής, μέλος μιας από της πιο παλιές οικογένειες της πόλης μας, με ισχυρή προσωπικότητα και ντομπροσύνη, ουδέποτε «Μάσησε τα λόγια της» και ποτέ δεν δίστασε να πει την άποψη της ακόμη κι όταν τα λόγια της δεν ηχούσαν ευχάριστα στα αυτιά των κρατούντων… Λίγες ημέρες μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης, η κ. Δάβαρη εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τους λόγους για τους οποίους στις αρχές του 2013 αποφάσισε να αποχωρήσει όχι μόνο από την θέση της αντιδημάρχου αλλά και από την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η κ. Δάβαρη αναφέρει «Έργα και πράξεις» που είχε δρομολογήσει προς υλοποίηση αλλά λόγω γραφειοκρατίας και « Κακής διοίκησης» του Δήμου δεν έγιναν υλοποιήθηκαν όπως: 1) Η μεταστέγαση χώρου στάθμευσης των οχημάτων του Δήμου, 2) Η παραχώρηση απορριμματοφόρου ανακύκλωσης απορριμμάτων, 3) Η Προμήθεα καλαθιών και κάδων απορριμμάτων, 4) Η Προμήθεια δύο απορριμματοφόρων και μιας υδροφόρας, 5) Η Προμήθεια ανταλλακτικών και εργασίες για την επισκευή οχημάτων 6) Η Προμήθεια ρομποτικών κάδων, 7) Η Λειτουργία των μικρών απορροφητικών σαρώθρων, 8) Η Προμήθεια διασκορπιστή άλατος και λεπίδας εκχιονισμού, 9)Η Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργαζομένων, 10) Η Κλοπή της μοναδικής υδροφόρας του Δήμου τον Ιούνιο του 2011!!! Και 11) Ο ανύπαρκτος Πειθαρχικός έλεγχος εργαζομένων.
Συναντηθήκαμε με την κ. Δάβαρη, μιλήσαμε για όλα αυτά αλλά και για πολιτικό της μέλλον.
«Σ» Ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος που σας οδήγησε σε μια τόσο σημαντική πολιτική επιλογή όπως είναι η Ανεξαρτητοποίησή σας από την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά;
«Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει καθαρά με τον τομέα ευθύνης μου, δηλαδή με τις ευθύνες που είχα αναλάβει μαζί με την «Αντιδήμαρχία» αλλά και οι δεσμεύσεις που είχα αναλάβει απέναντι στους συνδημότες μου. Δημιουργήθηκαν δηλαδή θέματα που δεν με άφηναν να προσφέρω το έργο που εγώ ονειρευόμουν και είχα προγραμματίσει για τους δημότες της Αγ. Παρασκευής και δεν είχα καμία στήριξη από δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει ».
«Σ» Μιλάμε για θέματα γραφειοκρατίας ή για σύγκρουση πολιτικής εντός της δημοτικής ομάδας που διοικεί το Δήμο;
«Δεν υπήρξαν συγκρούσεις με την έννοια που νομίζω ότι το λέτε».
«Σ» Μιλάω για καθαρές πολιτικές επιλογές. Επιλογές για την πόλη.
« Ήταν καθαρά θέματα γραφειοκρατίας και υπηρεσιών του Δήμου τα οποία «Δεν προχωρούσαν» και είχα αναγκαστεί να τα αναφέρω γραπτώς στο δήμαρχο, αλλά παρόλες τις οχλήσεις μου τις έχει κλειδώσει στο συρτάρι εδώ και δύο μήνες, απαξιώνοντας έστω και να μου απαντήσει για τα τόσο σοβαρά θέματα που είχαν προκύψει».
«Σ» Υπάρχει κάποια συγκεκριμένο παραδείγματα που μπορείτε να μας δώσετε;
«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας αιρετός ξεκινούν από τη «Στάση» και τη συμπεριφορά των υπαλλήλων και κυρίως των προϊσταμένων των διαφόρων τμημάτων. Προσωπικά στα δύο χρόνια της θητείας μου, από τον αρμόδιο διευθυντή περιβάλλοντος τον κ. Παναγόπουλο διέκρινα μια πλήρη αδιαφορία ως προς την υπηρεσία του. Είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημέιο που δεν είχαμε πλέον καμία επαφή, ούτε καν μιλούσαμε μέσα στο Δήμο!».
«Σ» Και πως «έτρεχαν» τα θέματα της αρμοδιότητας σας χωρίς ουσιαστική συνεργασία με τον προϊστάμενο;
« Πολύ απλά , αναγκαζόμουν να «Τρέχω» όλα τα θέματα όταν θα έπρεπε να τα κάνει εκείνος!
Εκτός αυτού, υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα με το «Γκαράζ» όπου στεγάζονται τα απορριμματοφόρα του Δήμου, στην οδό Παναγούλη. Ήταν ένα στοίχημα για εμένα και μια υπόσχεση που είχα δώσει στους συμπολίτες μου όταν ανέλαβα την αντιδημαρχία, ότι θα φεύγαμε από εκεί γιατί οι συνθήκες είναι άθλιες, ελεεινές και τριτοκοσμικές και στα δύο αυτά χρόνια προσπάθησα να ενταχθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου σχετικό κονδύλι για την μετεγκατάσταση του. Έχουμε προχωρήσει με διάφορες μελέτες που έχουν γίνει από την Τεχνική Υπηρεσία ως ένα επίπεδο, για να φύγουμε από εκεί και πρέπει να φύγουμε αφού πρώτον οι δημότες καλούνται να πληρώσουν δεκάδες πρόστιμα που βεβαιώνει η Αστυνομία, δεύτερον ότι οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου μας έχουν ζητήσει να φύγουμε και τρίτον ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει διοικητικά στο Δήμο Χαλανδρίου!».
«Σ» Για να καταλάβει και ο κόσμος, τι ακριβώς είναι το «Γκαράζ» του Δήμου;
«Είναι ο χώρος που σταθμεύουν τα οχήματα του Δήμου και όπου οι υπάλληλοι κάνουν την αποκομιδή των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, αλλά και τις απαραίτητες επισκευές των απορριμματοφόρων».
«Σ» Εσάς ποιο ήταν το όραμά σας δηλαδή;
«Να φύγουμε από τον συγκεκριμένο χώρο, διότι δεν χωράγανε τα αυτοκίνητα και οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες. Όταν λέω άθλιες μιλώ για τριτοκοσμικές καταστάσεις. Τα αυτοκίνητα στάθμευαν συχνά και έξω από το «Γκαράζ» στην λεωφόρο Παναγούλη, με αποτέλεσμα τέσσερις περίπου μήνες πριν να με ενημερώσουν από την Τροχαία ότι σε περίπτωση που δεν κάναμε κάτι, θα μας έκοβαν καθημερινά κλήσεις. Προσπάθησα λοιπόν και έφτιαξα χώρο για όλα τα οχήματα στο «Γκαράζ» για να μην έχει ο Δήμος αυτό το πρόβλημα. Έτρεχα δύο χρόνια για να βρω λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα και η απόφαση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά να μην εντάξει στον προϋπολογισμό του 2013 κονδύλι για τη μεταστέγαση ήρθε και «ξεχείλισε το ποτήρι».
«Σ» Ο «Στόλος» των οχημάτων είναι επαρκής;
«Δεν είναι και για το 2012 είχαμε σχεδιάσει να αγοράσουμε δύο απορριματοφόρα, μία υδροφόρα κι ένα αυτοκίνητο μικρό, αλλά δυστυχώς ντρέπομαι που το λέω, ήμουν η αρμόδια αντιδήμαρχος και αγνοώ ακόμη και σήμερα σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή η διαδικασία!! Και το μόνο που ξέρω ότι
Οι «Καθυστερήσεις» του γραφείου προμηθειών του Δήμου το έχουν δρομολογήσει για το 2013 χωρίς τίποτε να μην είναι σίγουρο! Επίσης είχαμε κάνει προϋπολογισμό για την προμήθεια ενός πλυντηρίου κάδων που το έχει ανάγκη η πόλη γιατί διαθέτουμε μόνο ένα, και ενός σάρωθρου. Είναι μία σειρά προμηθειών που αγγίζουν κάτι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ πρέπει να πάμε σε διεθνή διαγωνισμό… αλλά για να γίνει αυτός θα περάσουν μήνες και μήνες για να τα αποκτήσει ο Δήμος».
«Σ» Περιμένατε πιο νωρίς να αρχίσουν οι διαδικασίες;
«Έπρεπε ήδη να τα είχαμε προϋπολογίσει το 2012, δεν το κάναμε, μπαίνουν όλα μαζί στο 2013 και ένας θεός ξέρει πότε θα ξεκινήσουν».

 x 00101

 Συνέντευξη στον

Χρήστο Α. Μπαλωτή

«Σ» Υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που να δικαιολογεί όλη αυτήν την κωλυσιεργία;
«Λάθη των υπηρεσιών, κακή λειτουργία, δυσλειτουργία, αδιαφορία, μπορούμε πολλούς χαρακτηρισμούς να δώσουμε. Πείτε όπως θέλετε. Προσωπικά το έχω εντοπίσει στις υπηρεσίες αλλά και προς το πρόσωπο του δημάρχου. Όταν ένας αντιδήμαρχος με γραπτές αναφορές στο δήμαρχο εξηγεί ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι το έχει εντοπίσει θα πρέπει κι αυτός να κινηθεί διαφορετικά. Αν δεν κινηθεί ο δήμαρχος, τότε ποιος; Εξάλλου το χω πει πολλές φορές και το χω διαπιστώσει ότι πρέπει να γίνει μία πολύ βαθιά τομή στον τομέα της παρέμβασης της διοίκησης του Δήμου. Το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου δυστυχώς συνεχίζει να χαρακτηρίζεται, εδώ και πολλά χρόνια, από παθογένειες ενός ιδιαίτερα φθαρμένου, κλειστού και πελατειακού συστήματος εξουσίας, για το οποίο δεν βλέπω να υπάρχει γιατρειά. Συνεχίζουνε τα ίδια και τα ίδια που έχουμε από τα πολύ παλιά χρόνια. Για παράδειγμα ο χαρακτηρισμός «Παράβαση καθήκοντος» σημαίνει ότι δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Όταν είσαι σε μια υπηρεσία όπως αυτή των «Προμηθειών» και δεν μπορέις επί δύο χρόνια να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές που ζητάει ο εκάστοτε αντιδήμαρχος, τότε κατά τη δική μου άποψη αυτό είναι παράβαση καθήκοντος. Επίσης διέκρινα και φαινόμενα αυθαιρεσίας και νεποτισμού καθώς και προσωπικές σχέσεις με «Ομαδούλες» που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια .
«Σ» Αυτό βέβαια που περιγράφεται είναι που αυτό που ακούμε δύο χρόνια τώρα από το στόμα του δημάρχου ότι θέλει ν’ αλλάξει. Έτσι δεν είναι;
«Καλό είναι το ευχολόγιο… αλλά το θέμα είναι η πράξη. Όταν ανέλαβα αυτήν την υπηρεσία ήθελα να κάνω κάποια πράγματα και το προσπάθησα πραγματικά, δουλεύοντας μέρα και νύχτα κοντά στους εργαζόμενους για να μπορέσω να τους στηρίξω και να γίνουν περισσότερα πράγματα. Πράγματα που δεν είχαν γίνει. Ο δήμαρχος μπορεί να είχε τα ίδια οράματα με εμένα, δεν μου το έδειξε όμως. Προσωπικά έχω να λογοδοτήσω στους συνδημότες μου που με εξέλεξαν πρώτη σε ψήφους κι έχουν κάποιες απαιτήσεις από εμένα. Ό,τι είχα να πω στο δήμαρχο το είπα. Αποφάσισα καθαρά να αποχωρήσω γιατί ποτέ δεν αρπάχτηκα από μία καρέκλα. Η καρέκλα του αντιδημάρχου κι οποιαδήποτε άλλη δεν είναι για να γατζώνεσαι πάνω της κι εμένα δεν μ’ ενδιέφερε να ανγνωριστώ μέσα απ’ αυτή. Αυτό το είχα πετύχει στις τελευταίες εκλογές το Νοέμβριο του 2010 και το έδειξε ο κόσμος γιατί ήξερε τι έκανα και επί δημαρχίας Σιδέρη και με εμπιστεύθηκε ξανά».
«Σ» Δηλαδή θεωρείτε ότι για κάποιους λόγους δεν είχατε τη στήριξη του δημάρχου;
«Δούλευα μόνη μου κι έχω σώσει και καταστάσεις. Όταν ανέλαβα στις αρχές του 2011 οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας μου δεν είχαν πάρει το γάλα που δικαιούντο. Τη δεύτερη μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου είδα ένα φορτηγό από το Δήμο να πετάει το παστεριωμένο γάλα που είχε λείξει επί δημαρχίας Γιαννακόπουλου!!. Έκτοτε είχα θέσει ως στόχο οι άνθρωποι του Δήμου που δικαιούνται αυτή την παροχή να την έχουν. Μετά από δύο χρόνια και με τη βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Κωστόπουλου δώσαμε φρέσκο γάλα, όπως λέει ο Νόμος στους εργαζόμενους.
Αγοράσαμε χειραμαξιδία για τους υπαλλήλους της καθαριότητας γιατί κυκλοφορούσαν οι καθαρίστριες με τη σκούπα και το φτυάρι στο χέρι. Αγοράσαμε περίπου 16 με αποτέλεσμα ο κάθε υπάλληλος να έχει το δικό του ώστε να κάνει πολύ πιο γρήγορα και εύκολα τη δουλειά του.
Όσον αφορά την πολιτική προστασία επι σειρά ετών δεν βρήκα τίποτα από τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως παπούτσια και μπουφάν. Μερίμνησα λοιπόν μέσα από το ΣΠΑΥ, στον οποίο δίνουμε 120.000 ευρώ κάθε χρόνο… να πάρω κάποια πράγματα, αρκετά σημαντικά. Ακόμα μας οφείλουν και θα μας τα φέρουν κι όταν θα έρθει η ώρα θα σας πω λεπτομέρειες».
«Σ» Είχατε καλή συνεργασία με τους υπαλλήλους;
«Απόλυτα καλή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στην καθαριότητα και το «Πράσινο» διότι υπερέβαλλαν τον εαυτό τους πάρα πολλές φορές. Είναι απίστευτη η δουλειά που κάνουν και είχα μία εξαιρετική συνεργασία. Είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που η δουλειά προχώραγε από μόνη της, «Ρολόϊ», διότι όταν έχεις καλή συνεργασία με τον εργαζόμενο, δεν έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα. Όταν είσαι αυταρχικός τότε θα συναντήσεις άλλα προβλήματα. Προσωπικά με όλους ήμουν φίλη».
«Σ» Υπήρχαν δηλαδή περιπτώσεις που υπήρχε καλή και κακή σχέση;
Η μόνη συνεργασία που δεν μπόρεσα ποτέ να ζυγώσω και να κάνω πέντε πράγματα ήταν με τον διευθυντή «Πρασίνου». Ο άνθρωπος δηλαδή που θα έπρεπε να υλοποιεί το πρόγραμμα που είχα στο μυαλό μου βάσει της πολιτικής μου βούλησης».
«Σ» Το είχατε αναφέρει καιρό πριν στον κ. Ζορμπά;
«Ασφαλώς. Από την αρχή του 2011 και αργότερα το 2012 έκανα δύο γραπτές αναφορές. Δύο μήνες μετά αναζητούσα τι είχαν απογίνει αυτές οι αναφορές για να μπορέσω να κάνω κι εγώ τη δουλειά μου. Όλο άκουγα ότι «Θα το δούμε αργότερα και θα το δούμε αργότερα». Έφτασε ένα σημείο που δεν έβλεπα τίποτα και το κακό συνεχιζόταν.
Επίσης είχα αναγγείλει για το 2012 δύο ρομποτικούς κάδους οι οποίοι θα έμπαιναν εναλλάξ ο ένας στην κάτω πλατεία και ο άλλος στην πάνω κι έτσι θα αποσυφοριζόταν όλη η κατάσταση στις πλατείες από τους κάδους που θα έφευγαν».
«Σ» Εντάχθηκε;
«Εντάχθηκε μεν αλλά με πολύ μεγάλη πίεση και αγώνα. Από την πλευρά του διευθυντή γινόταν ό,τι μπορούσε για να μην γίνει τίποτα και ο δήμαρχος σ’ αυτό το σημείο είχε τις ευθύνες του».
«Σ» Στον τομέα της καθαριότητας γενικά τι προσδοκούσατε;
«Στην καθαριότητα όλα είναι ανταποδοτικά. Η ανακύκλωση μας παραχωρεί δωρεάν τους κάδους όπως κι ένα αυτοκίνητο το οποίο «Τρομάξαμε» να το πάρουμε. Με μία επιστολή που μας στάλθηκε μας ενημέρωαν ότι μας παραχωρούσαν ένα αυτοκίνητο ανακύκλωσης και οι υπηρεσίες το αγνόησαν!!! Μετά από καιρό μας ξαναέστειλαν επιστολή ρωντώτας αν θα το πάρουμε ή αν θα το δώσουν σε άλλο Δήμο!!! Φτάσαμε στο παρα πέντε και το «Τρέξαμε» πριν 10 μέρες, κυριολεκτικά, κάνοντας αποδοχή της δωρεάς…».
«Σ» Με τα ανταλλακτικά τι πρόβλημα υπάρχει;
«Το πρόβλημα είναι ότι επτά οχήματα της καθαριότητας δεν δουλεύουν λόγω αυτών των ελλείψεων. Δηλαδή τρία αυτοκίνητα της ανακύκλωσης και τέσσερα των απορριμμάτων είναι εκτός λειτουργίας. Φανταστείτε πως γίνεται η αποκομιδή!».
«Σ» Τα είχατε επισημάνει κι αυτά;
«Ασφαλώς! Όταν δεν έχει γίνει ακόμα ο διαγωνισμός για να πάρεις ανταλλακτικά και να φτιάξεις τα οχήματα αναγκαστικά μένουν εκτός. Πολλές φορές μένουν και από λάστιχα».
«Σ» Αναφέρατε ότι «κάποιοι» έκλεψαν την υδροφόρα του Δήμου; Και ποιες ενέργειες έκανε ο δήμαρχος;
« Το είχα δηλώσει γραπτώς μαζί με την σχετική αναφορά μου, αλλά…»..
«Σ» Κάθετι δηλαδή το αναφέρατε;
«Στα πάντα ήμουν κάθετη και απόλυτη. Ανταπόκριση δεν βρήκα πουθενά. Επί Σιδέρη είχαμε αγοράσει τρία μικρά σάρωθρα τα οποία ήταν για πλατείες και πεζοδρόμια και όταν ανέλαβα, τα είδα πεταμένα στο «Γκαράζ». Ρωτώντας τον διευθυντή γιατί ήταν πεταμένα, γέλασε και μου απάντησε ότι ήταν για απόσυρση ενώ εγώ ήξερα το αντίθετο. Τα έστειλα λοιπόν σε μια εταιρία να τα δει και ήδη μου έφτιαξαν το πρώτο. Όμως πεερίμεναν κάποια ανταλλακτικά για να το τελείωσουν και να μπει σε λειτουργία. Οι υπηρεσίες όμως δεν του έχουν απαντήσει μέχρι σήμερα. Μάλιστα το ένα από αυτά δόθηκε επί Βασίλη Γιαννακόπουλου στο Γέρακα για 10 χρόνια και θα μας το επιτρέψουν το 2017. Τι να το κάνουμε τότε δεν ξέρω. Λες και στην Αγ. Παρασκευή εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα σάρωθρα και τα μοιράζουμε σε άλλους Δήμους. Επίσης πάνω από αυτά τα δύο σάρωθρα που θα πρεπε να είναι τρία είχαν κλαπεί κι άλλα πράγματα!!!».
«Σ» Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να είχε κινηθεί διαφορετικά ο κ. Ζορμπάς στο θέμα του διευθυντή πρασίνου;
«Τον διευθυντή τον βρήκαμε σ’ αυτή τη θέση. Είναι πολλά χρόνια εκεί. Δεν μπορώ να κρίνω τι έπρεπε να είχε γίνει. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ότι δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου! Κι από τη στιγμή που δεν μπορούσα να κάνω αυτά που είχα υποσχεθεί στον κόσμο, περίμενα κάποια λύση. Δεν την βρήκα και απογοητεύτηκα πλήρως ειδικά όταν μετά τις αναφορές μου προς το δήμαρχο διαπίστωσα ότι όλο το σύστημα κωλυσιεργεί για να αποδοθούν οι ευθύνες».
«Σ» Στη δημοτική ομάδα το είχατε αναφέρει;
«Συζητάγαμε και είχα αναφέρει γενικά προβλήματα που είχε η υπηρεσία. Οι συνέδελφοι ακόυγανε με πολύ ενδιαφέρον αλλά ο μόνος που μπορούσε να κάνει κάτι ήταν ο Βασίλης Ζορμπάς. Αυτός που με βοήθησε τα μέγιστα ήταν πάλι ο κ.Κωστόπουλος που τελευταία στιγμή περάσαμε ΚΤΕΟ τα οχήματα. Δεν είχαν περάσει τα χρήματα για να γίνει η δουλειά και συνυσφορά του σ’ αυτό το θέμα ήταν μεγάλη».
«Σ» Ακούγονται όλα να γίνονται σ΄ αυτόν το Δήμο την «Τελευταία στιγμή…»
«Έχετε δίκιο και ξέρω ότι δίκαια και ο κόσμος απορεί με την απόφασή μου κι αναρωτιέται «Γιατί τώρα;» Απλά δεν πήγαινε άλλο για εμένα. Τα γεγονότα όλα αυτά που σας αναφέρω ντροπιάζουν τη διοίκηση! Όλοι θα έπρεπε να αισθανόμαστε ενοχές γι’ αυτά που γίνεται στο δικό μου «κομμάτι», και σε όσα ίσως γίνονται και σε άλλους τομείς… προσωπικά δεν ανέχομαι να ντροπιάζομαι στους συμπολίτες μου επειδή «Κάποιοι» και για «Κάποιους» λόγους δεν κάνουν τη δουλεία τους κι ο δήμαρχος τους ανέχεται.
Εμένα το μέλημά μου ήταν να δώσω κάτι το διαφορετικό στην Αγ. Παρασκευή, κάτι καλύτερο, να προσθέσω το λιθαράκι μου. Εάν δεν μπορώ να το κάνω, καλύτερα ν’ αποσυρθώ. Από τη θέση του ανεξάρτητου τώρα θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και ειδικά για το κομμάτι που γνώρισα καλύτερα|.
«Σ» Υπάρχει περίπτωση αν σας γίνει πρόταση να γυρίσετε στο «Μαντρί»;
«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Πισωγυρίσματα από εμένα δεν θα δείτε ποτέ»!
«Σ» Θα ενταχθείτε αλλού;
«Ούτε καν το σκέφτομαι, ούτε το διανοούμαι. Θα πράττω και θα ενεργώ μόνη μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση