Γιώργος Καζάκος: «Θεωρώ ότι πολλοί έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Σαμουρέλη, ακόμα και σήμερα».

0
kazakos

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποχωρεί ο κ. Κρητικίδης.

ΚΑΖΑΚΟΣ: …οι συνέταιροι με τον κ. Σαμουρέλη.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποχώρησε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Λοιπόν το θέμα είναι για μένα και πολιτικό και ηθικό και νομικό. Και ηθικό και πολιτικό και νομικό. Εγώ όμως θα εστιάσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Εδώ έχουμε μία περίπτωση ενός επιχειρηματία ο οποίος είναι δημότης. Προσέξτε το αυτό. Αυτός δεν έχει υποχρέωση να προασπίσει τα συμφέροντα της πόλης; Αυτόν θα κυνηγάμε εμείς επειδή έχει και την ιδιότητα του επιχειρηματία; Εγώ ούτε πήγα, ούτε θα πάω, ούτε δεν πρόκειται να πάω σε αυτό το μαγαζί που λέγεται DA VINCI. Για το λόγο που σας εξηγώ κα Δάβαρη.

ΚΑΖΑΚΟΣ: Γιατί για εμένα είναι ηθικό το πρόβλημα.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποχωρεί ο κ. Γουργούλης.

Άλλωστε αυτός αφού είναι δημότης Αγ. Παρασκευής, όφειλε να φροντίσει πρώτα για τα συμφέροντα του Δήμου και όχι να παίξει εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου για να κάνει την επιχείρησή του. Αρκετές επιχειρήσεις έχει στην Αγ. Παρασκευή, ας πήγαινε παρά έξω, ας πήγαινε στα Καλάβρυτα να κάνεις επιχειρήσεις.

Θεωρώ λοιπόν ότι και είναι γνωστό, ότι πολλοί έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Σαμουρέλη, ακόμα και σήμερα, είναι γνωστό αυτό το πράγμα. Εγώ επιμένω σε αυτό. Εγώ δεν είπα να μην του λένε καλημέρα, αλλά να τραπεζώνονται; Ευχαριστώ πάρα πολύ.

 Καταλάβατε τι θέλω να πω!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση