Ανδρέας Γκιζιώτης: «Να αποδοθούν ισότιμα τα κονδύλια για την περιοχή των Πευκακίων».

0
Ο Ανδρέας Γκιζιώτης κατά την ομιλία του. Στο πάνελ από αριστερά η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Παρακολουθεί στα δεξιά ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Ανδρέας Γκιζιώτης στην πρώτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Πευκακίων το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής έθεσε ως κύρια ζητήματα την οργανωμένη διεκδίκηση από τους πολίτες και την ισότιμη απόδοση των χρημάτων που έχουν καταβάλλει οι περίοικοι.Αναλυτικότερα ο κ. Γκιζιώτης δήλωσε ότι εφόσον πραγματοποιούνται συνοικιακές συνελεύσεις, η διοίκηση οφείλει να μπορεί να «μαζέψει» τον κόσμο κι αυτός με τη σειρά του να θέτει προτεραιότητα στις διεκδικήσεις με οργάνωση.
«Τα αιτήματα λίγο πολύ είναι ίδια τα τελευταία χρόνια» έκρινε ο κ. Γκιζιώτης συμπληρώνοντας ότι : «Επί Γιαννακόπουλου φαινόντουσαν ότι θα γίνουν πιο «κοντά»… και τώρα «πιο μακριά», τονίζοντας μ’ αυτά τα λόγια ότι η εποχή της κρίσης που διανύουμε και οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται «ξεζούμισαν» τα κρατικά κονδύλια και το λαό.
Ο κ. Γκιζιώτης στη συνέχεια υπογράμμισε ότι τα νούμερα εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος για το τρέχον έτος είναι για «κλάματα» ενώ κατέληξε λέγοντας ότι οι περίοικοι των Πευκακίων δεν απολαμβάνουν ισότιμα με τις άλλες περιοχές της Αγίας Παρασκευής ανταποδοτικά έργα.