Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινούν στην πόλη τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα.

0

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στην Κεντρική Πλατεία θα γίνουν οι πρώτες φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018, και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των Συλλόγων και Φορέων, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Συγκεκριμένα,
— Στην Πλατεία και τις δύο ημέρες θα υπάρχουν στημένα και θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για τα δρώμενα το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου και το Σπιτάκι του Αι-Βασίλη.
— Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017 από τις 16.30 μέχρι τις 19.30μμ, θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Νεράιδα, Ιπτάμενο Ξυλοπόδαρο και Εργαστήριο ραπτικής στολιδιών.
— Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.00πμ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευή «Κορύβαντες» θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του με χειροποίητα δώρα, χορούς, τραγούδια, κεράσματα και την αναβίωση του Εθίμου της Αγίας Βαρβάρας, ενώ από τις 11.00πμ έως 14.00μμ θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Φουσκωτό χιονάνθρωπο και Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο για τα γράμματα των μικρών παιδιών στον Αι-Βασίλη.