Μικροί και μεγάλοι έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

0

Η γιορτή των Χριστουγέννων μπορεί να άφησε κάπως «παγωμένη» την αγορά της Αθήνας με τους προϋπολογισμένους τζίρους να μην πιάνουν το στόχο τους, ωστόσο «ζέστανε» την καρδιά των ανθρώπων στο άκουσμα των τραγουδιών αναφορικά με τα κάλαντα στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής.
Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 μαθητές των 5ου -11ου «Χέλμειων» Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο με τη συνοδεία των διευθυντριών Χ. Μπούτα και Ρ. Σερετέλλη.
Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου Κρητών και Φίλων της Κρήτης Αγίας Παρασκευής με το μαέστρο της Μ. Μεσήνη , συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α. Κρασανάκη.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 τραγούδησαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο χορωδία των ΚΑΠΗ με τον μαέστρο Α. Καρατζίκη και αργότερα μικρά παιδιά  από τον Ε΄Νηπιακό Σταθμό του Δήμου, συνοδευόμενα από την Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, την Διευθύντρια τους  Α. Γιαννάκη, την Προϊστάμενη Τμήματος Μ. Κουλουμέντα, την Προϊστάμενη Σταθμού Κ. Τύρου και τις Παιδαγωγούς Κ. Συγγελάκη και Β. Ραυτοπούλου πλημμύρισαν το δημαρχείο με τις γλυκές φωνές και χάρισαν χαμόγελα στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον Αντιδημάρχους Π. Γκόνη.
Ο Δήμαρχος πρόσφερε κεράσματα και γλυκά και αντάλλαξε με όλους ευχές.