Αρνείται το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Ζορμπάς ανακοινώνοντας ανεξάρτητη κάθοδο!

0
zorbas vima

zorbas vimaΣτην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το δημαρχιακό θώκο και στην παρουσίαση 44 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαρτίου 2014 ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Ο δήμαρχος  στην ομιλία του προς το κατάμεστο από συμπολίτες μας θέατρο, αφού εξήρε το έργο που αυτός και η παράταξή του υλοποίησαν την περίοδο 2011 – 2014, κατέστησε σαφές προς τους παρευρισκόμενους ότι τον προσεχή Μάϊο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές χωρίς το χρίσμα κανενός πολιτικού κόμματος επειδή αρνείται, όπως χαρακτηριστικά είπε, τους χαρακτηρισμούς «μνημονιακός» και «αντιμνημονιακός» κατατάσσοντας τον εαυτό του αλλά και την παράταξή του ως «αντισυστημικούς» δηλώνοντας ότι το μόνο που ζητά είναι το χρίσμα του λαού της Αγίας Παρασκευής.

Στη συνέχεια ο κ. Ζορμπάς μίλησε για την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου και τη μείωσης των Δημοτικών Τελών, την αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου με τη δημιουργία του κοινωνικού μαγειρείου και του κοινωνικού παντοπωλείου, τις δράσεις για διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, τη μελλοντική δημιουργία κέντρων πρόληψης υγείας και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Στον τομέα των «έργων» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις αναπλάσεις που έχουν γίνει στις περιοχές του Τσακού και του Αη Γιάννη (οδός Αγίου Ιωάννου), στην μελλοντική υλοποίηση της Γέφυρας Γελαδάκη και στη δημιουργία ιδιόκτητου βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Πευκακίων.

Επίσης ο δήμαρχος προτού προχωρήσει στις εξαγγελίες για το τι θα κάνει εάν εκλεγεί ξανά δήμαρχος δήλωσε ότιzorbas ekdilwsi προτεραιότητά του είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, η καθαριότητα της πόλης και ο διαφανής τρόπος διοίκησης του Δήμου.

Όσον αφορά το «αύριο» ο Βασίλης Ζορμπάς μίλησε για την ανέγερση «βιοκλιματική» Δημαρχείου (βλέπε «βιοκλιματική» ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου), την ανάπλαση πεζοδρομίων στην περιοχή του Αη Γιάννη, τη μείωση των τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς κατά 15%, την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου στα 23 στρέμματα της περιοχής των Πευκακίων για τα οποία δεσμεύτηκε ότι δεν θα εμπλακούν «ιδιώτες», τη μετατροπή του χώρου του ανολοκλήρωτου κολυμβητηρίου σε πολυθεματικό πάρκο – πλατεία με υπαίθριο θέατρο και υπόγειες αίθουσες γυμναστικής και την αξιοποίηση των στρεμμάτων στο στρατόπεδο «Σπυρούδη» μέσω ιδιωτών.

Ο κ. Ζορμπάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ανοιχτή πρόσκληση προς τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Γαβρά για κοινή κάθοδο και συμπόρευση (εν απουσία του!), ανήγγειλε ότι δεν θέλει τη στήριξη και το χρίσμα κανενός κόμματος παρουσία της προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, ενώ προς το τέλος ζήτησε την ανανέωση εμπιστοσύνης του κόσμου προς το πρόσωπό του για να διοικήσει την πόλη και την επόμενη πενταετία 2014 – 2019 σύμφωνα με το μοντέλο με το οποίο διοικεί μέχρι σήμερα.

     

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση